Rajoy, l’estat de la nació i els sants inocents

Aquest any el debat sobre l’estat de la nació no el faran. Amb tot el que està caient, encara no ens han informat del cost econòmic i polític d’quest maravellos préstec de Cent Mil Millions d’euros ni ens informaran. Tampoc es farà el debat sobre l’estat de la nació, no els hi cal, fan el que els dona la gana i tant tranquils. Ha començat l’era de l’obscurantisme, les mentides, i el tot s’hi val.

Digueren que amb sis mesos ho arreglarien tot i el que han fet és desastrós: no han reformat el sistema financer, no han acabat amb el frau fiscal, ni amb l’evasió de capitals. L’única reforma que han tirat endavant ha estat la reforma laboral, que només serveix per acomiadar més treballadors i treballadores. Barra lliure per a la Patronal i els Bancs. Plans de xoc contra l’atur ni un, solucions per als joves cap ni una.

Els famosos Cent Mil Millons només són perquè puguin cobrar els Bancs Alemanys, les malifetes de Bankia i les d’altres. Quan digueren “en seis meses lo arreglamos” volien dir en seis meses arreglamos lo nuestro, d’aquestsdiners aquí no en quedarà ni un.

Aquest govern és un govern d’inútils, si volen fer un favor a Espanya que pleguin tots i es convoqui un procés constituyent cap a la Republica Popular.

Els inocents que, cansats dels errors de Zapatero, optaren per votar Partido Popular no sabien el que es feien. Aquest desastre només el poden frenar les forces alternatives al sistema. En aquests moments el deute extern d’Espanya és de 1.755 billions d’Euros i aixo ens ho faran pagar als més febles, els altres van tirant de la rifeta.

Josep Font.

 

Comparteix: