Amb la salut no s’hi juga

Avui no parlaré de Can planàs Peró…,

Si no de les conseqüències que afecten a les persones per culpa dels desgavells medi ambientals que hem creat entre tots i acaba transformant-se en multituds de malalties que afecta’n a mils de drames personals.

Quant a un li sobrevé una malaltia,en un tant per cent molt elevat, es per causes NO naturals o genètiques,no es una ruleta on toca o no toca,casi sempre intervenen agents externs,que poden afectar a la salut fins i tot abans de gestar-se el futur nadó,i aquests agents externs i químics, tenen el poder de modificar alguns gens del nostre cos, de tal manera que en un futur per causes diverses, es desenvolupi i acabi convertint-se en malaltia, L’OMS calcula que de les 102 malalties conegudes, 85 tenen relació/causa amb el medi ambient.

La SQM (sensibilitat química múltiple), alguns tipus de càncer,diferents tipus de alergies,malalties respiratòries,algunes que mitjant agents externs i alguns químics, modifiquen/provoquen que el nostre sistema immunologic no respongui, i com a consequencia donin pas a certes malalties com:El lupus,l´electrosensibilidat,la fibromialgia,la fatiga crònica.Però també altres dolences com el Parkinson,l´Alzheimer,l´Esclerosis múltiple,l´epilèpsia,algunes d´esquisofrèniques,l´autisme ,l’asma, trombosi venosa i l´arteriosclerosis, la llista es llarguisimaaaaaa….

El risc més gran, es en grups de població vulnerables;infants,dónes embarassades,gent gran i persones malaltes.Que no poden asumir,el que pels demes es casi normal.

Mes enllà de cercar noves cures i pal·liar els símptomes de les persones afectades, per les malalties d’origen mediambiental.La clau es troba sobretot en evitar-ne les causes.

Per una banda prevenint l´expocisió a tòxics i radiacions. I també exigint mes informació/transparencia e implicació de les administracions publiques,cosa que fins ara es inèdita en molts llocs, per interessos foscos e innombrables.Cuant els politics entenguin que les lleis i les persones estan per ser respectades,sera massa tard

Albert Gonzalez

Comparteix: