Obrim el debat sobre les bonificacions fiscals

Una de les moltes propostes del Compromís per Cerdanyola encaminades a aconseguir més recursos dels qui més tenen és la supressió de les bonificacions fiscals a aquelles empreses, públiques o privades, que tinguin la suficient capacitat econòmica com per poder-les assumir.

Ens els darrers anys Cerdanyola ha deixat d’ingressar molts milions d’euros en concepte de bonificacions fiscals. Des del Compromís entenem que, en l’actual situació econòmica de l’Ajuntament, cal modificar totalment o substancialment el model de les concessions de bonificacions fiscals. Cerdanyola necessita ara més que mai aquests diners per a poder mantenir serveis socials, tant necessaris per minimitzar l’impacte de la crisi econòmica sobre les persones més desfavorides.

A mode d’exemple volem compartir amb la ciutadania que al darrer ple del mes de març el Ple va aprovar, amb el vot en contra de Compromís, la concessió de bonificacions fiscals a l’UAB per valor de ¼ de milió d’euros. Amb aquests diners el govern de Cerdanyola podria haver executat el pagament del 60% de les factures pendents de pagament, les que no superen el 500€, és a dir, les factures dels proveïdors més petits.

La competència de donar o no donar bonificacions fiscals és exclusiva del Ple de Cerdanyola. És per aquesta raó que fem una crida als agents polítics i socials de la ciutat per treballar aquest tema i trobar alguna solució a aquesta sagnia de diners que Cerdanyola està deixant de rebre en el moment que més els necessita.

http://www.compromispercerdanyola.cat/noticies/obrim-debat-sobre-bonificacions-fiscals

Comparteix: