Carnestoltes: No som burros, som persones!

Aprofitant la Rúa de Carnestoltes ens sumem a la comparsa reivindicativa organitzada per la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública Cerdanyola-Ripollet amb les Acampades, pretén incidir i concienciar a la ciutadania en què aquesta “CRISI” és una ESTAFA. Sortida c/ Serrià de Ter amb c/Tamarit (a prop de la olivera) . Rúa de Ripollet. Event a Facebook

burrosLa comparsa consistirà en un carro antic, on estaran polítics i banquers (Rajoy,Mas,Merkel,Botin,ZP..) que han provocat aquesta greu situació econòmica, laboral i social que estem patint, arrossegat i envoltat per burros <ases> que serem els i les ciutadanes, representant al que aquests polítics pensen que sóm, a més de ser un símbol de mercaderia i d’explotació.  S’ambientarà amb cançons al respecte i lectures del manifest.

Per acompanyar la comparsa només cal anar vestit de color negre o de fosc, qui pugui amb guants negres. Ens donaran orelles d’ase i uns cartells s’indicaran diferents col·lectius i professions <joves aturats, jubilats/ades, obrers, sanitaris, etc> per penjar-nos, podem portar també pel nostre compte.

Convocatòria:
Dissabte, 18 Febrer, 2012 – 16:45 – 19:00
Comparteix: