Comunicat davant el proper desnonament del 7 de febrer

Una dona i els seus dos fills de 4 i 11 anys, veïns de Cerdanyola, volen ser desnonats per La Caixa.

EXPOSEM que:

El proper dimarts dia 7 de febrer serà desnonada la nostra veïna Anna que actualment viu al carrer Gavà, 13 del barri de Montflorit. La Caixa, a través de Servihabitat, deixarà literalment al carrer a una dona i els seus dos fills de 4 i 11 anys. Anna i la seva família no tenen cap sostre on refugiar-se.

D’acord amb la moció a favor d’establir un conjunt de mesures de prevenció de desnonaments aprovada per unanimitat al Ple de 27 d’octubre de 2011,

EXIGIM a l’Ajuntament de Cerdanyola i tots els grups polítics que:

1. Compleixin el seu compromís i contactin, a través de l’Oficina Municipal de l’Habitatge, amb el director de l’oficina de La Caixa responsable d’aquesta execució hipotecària per instar-lo a evitar aquest desnonament.

2. Compleixin el seu compromís i contactin de forma directa amb la jutgessa que porta el cas per tal de paralitzar aquest desnonament, d’acord amb el punt segon de la moció que especifica que l’Ajuntament “no atendrà les sentències o requeriments d’altres institucions que puguin comportar el desnonament de famílies cerdanyolenques”.

3. Compleixin el seu compromís i manifestin la solidaritat de Cerdanyola del Vallès i de l’Ajuntament amb la família afectada i estiguin presents en la concentració per aturar el desnonament de l’Anna i els seus dos fills.

Així mateix instem a tota la ciutadania a que acudeixi a la concentració de suport el dimarts dia 7 de febrer a les 12:00 del matí per tal de paralitzar aquest desnonament inhumà. No permetrem que Anna i els seus fills dormin al carrer!! Sí es pot!!

 

PAH Cerdanyola

pahcerdanyola@gmail.com

http://pahcerdanyola.blogspot.com/

626250842 / 669060133

Comparteix: