II Mercat d’Intercanvi de Joguines

2on mercat intercanvi joguinesAmigues i amics, us convidem a participar, el proper dissabte 17 de desembre a les 12h, en el 2on. Mercat d’Intercanvi de Joguines que realitzarem al Casal Popular i Cultural La Clau de Cerdanyola.

Aquest és el segon Mercat d’Intercanvi de Joguines que organitzem amb la idea de que les joguines en bon estat que ja no són d’interès pels vostres fills i filles puguin ser aprofitades per d’altres nens i nenes. Els nens i les nenes creixen i aquelles joguines adients per una etapa del seu creixement ja no ho són més tard, aquestes joguines es queden totalment noves, perquè llençar-les? Perquè no les intercanviem per altres joguines en bon estat més adequades a l’edat dels nostres fills i filles?

D’aquesta manera volem promoure el consum responsable. En època de Nadal no sumar-nos al consumisme excessiu, fer un acte d’intercanvi, promoure el valor de compartir amb els altres i de re aprofitar i re utilitzar. L’objectiu no és el de regalar més joguines, sinó de substituir-ne unes per unes altres més adients, fent un acte doncs de consum responsable.

Podeu venir nomès els pares (sense els peques) i aprofitar per bescanviar alguna joguina que ja no és adient per l’edat dels vostres fills i filles i així reutilitzar i reaprofitar sense caure en el consumisme nadalenc. També podeu venir acompanyats dels vostres petits i petites i aproftar l’espai per impulsar-los a compartir, intercanviar i iniciar-los en el consum responsable.

NORMES BÀSIQUES:

1. L’intercanvi és lliure, no podem obligar als altres a que ens canviïn una joguina sinó és del seu interès.
2. No poden intervenir els diners, aquí els €uros no tenen cabuda.
3. Sinó trobeu res del vostre interès, però algú s’ha interessat en una joguina vostra, si voleu, podeu regalar-la a canvi de res. És una decisió lliure.
4. Les joguines que no sigueu capaços de bescanviar, no les podeu deixar al Casal, us les heu d’endur a casa o portar-les a algun centre educatiu pel seu re aprofitament.

Ens veiem al Mercat!!!!

La Clau Casal Popular i Cultural de Cerdanyola
Mare de Déu del Pilar nº43 cantonada amb c/Belles Arts
Telèfon 931881514.
laclau.cerdanyola@gmail.com
http://laclaucerdanyola.wordpress.com

Convocatòria:
Dissabte, 17 Desembre, 2011 – 12:00
Comparteix: