Una caravana de vehicles defensarà la sanitat pública

La Plataforma per a la Defensa de la Sanitat Pública de Cerdanyola-Ripollet és una de les entitats convocants d’aquesta protesta que es farà el 12 de novembre i que partirà a Cerdanyola de la plaça del Mercat de les Fontetes.

La Plataforma per a la Defensa de la Sanitat Pública de Cerdanyola-Ripollet, juntament amb altres entitats, com ara la federació d’associacions de veïns de Sabadell, el comitè d’empresa del Parc Taulí o un grup d’usuaris de Santa Perpètua de Mogoda, entre d’altres, convoca per al proper dissabte 12 de novembre una caravana de vehicles per a la Salut amb destinació a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona, on faran sentir la seva veu per tal de defensar la sanitat pública.

La representant de la plataforma, Imma Prat, creu que des que el govern de la Generalitat està en mans de Convergència i Unió, s’estan patint tot un seguit de retallades que ningú es podia imaginar. Prat considera que, malgrat el seguit d’accions que s’han anat portant a terme per aquest tema, cal fer-ne una acció més contundent per tal d’aconseguir un ressò social més evident

Així doncs, els convocants sortiran cadascú de la seva localitat, concretament els de Ripollet des de la Plaça Pere Quart i els de Cerdanyola des del Mercat de Les Fontetes, i després de fer un petit recorregut per la seva població, es trobaran tots plegats a l’Estació Centre de Sabadell per anar plegats a la Plaça de Sant Jaume on seran rebuts per les associacions de veïns de Barcelona.

L’altre representant de la plataforma, Carles Escolà, insisteix que aquestes retallades representen en el fons una intenció d’aconseguir un canvi de model cap a la privatització de la sanitat pública. Una intenció, segons ell, ja preparada per anteriors governs de la Generalitat i que ara culmina el seu conseller de Sanitat, Boi Ruíz, del qual va recordar que n’era el president de la Patronal d’Hospitals privats de Catalunya.

Per Escolà, aquestes retallades estan fetes en base a mentires, com ara la crisi, quan en realitat s’estan fen polítiques insolidàries, tot fent caure els recursos públics, baixant els impostos als més rics, permetent un frau fiscal escandalós o traspassant milers de milions d’euros públics al sector bancari.

http://cerdanyola.info/web/menu_principal/inici/noticies/2011/11/03/caravana_sanitat_publica.html

Comparteix: