Propostes del CxC al ple d’octubre

El Compromís per Cerdanyola estem treballant en una proposta pròpia d’impostos i ordenances municipals cara al Ple extraordinari en el que el vol aprovar la modificació de les ordenances fiscals. La nostra proposta, progressista i amb criteris socials molt marcats, es centra en penalitzar amb més impostos a aquells qui més tenen i bonificar als més desfavorits. En els propers dies la farem pública.

Des del Grup Municipal del Compromís per Cerdanyola-CAV hem presentat dues propostes de mocions al proper ple ordinari de l’Ajuntament.

  • Mesures per a la reducció de la despesa política a l’Ajuntament de Cerdanyola: amb aquesta moció proposem la limitació a 12 en el nombre de sessions de Ple de l’Ajuntament, Junta de Portaveus i Junta de Govern Local per les que les regidors i regidores poden cobrar indemnitzacions, així com la reducció del 30% en totes les retribucions i indemnitzacions a regidores i regidors i en les subvencions als grups municipals.
  • Solidaritat amb les persones detingudes pel bloqueig del Parlament de Catalunya: considerem que la imputació d’un delicte contra les institucions de l’estat és del tot desproporcionada, i expressem el nostre rebuig a l’Actuació de l’Audiència Nacional, com a tribunal d’excepció, i l’excés de zel dels Mossos d’Esquadra, i sobretot del seu màxim responsable polític, el conseller d’interior Felip Puig, de qui demanem la seva dimissió.

També hem presentat al ple una bateria de preguntes en relació als següents temes:

  • La despesa que ha comportat per a l’Ajuntament la visita a Cerdanyola del president del PP, Mariano Rajoy.
  • Les accions realitzades per l’Ajuntament, i les previstes, per allunyar l’antena de radiocomunicacions ferroviàries instal·lada per ADIF a la zona de l’avinguda d’Adam i Eva.
  • Els 30.000€ que l’Ajuntament de Cerdanyola va avançar per pagar el concurs d’idees del futur hospital Ernest Lluch.
  • Les beques de menjadors escolars concedides i denegades a Cerdanyola per al curs 2011-2012.

Per acabar, manifestem la nostra satisfacció amb la moció per establir mesures clares per lluitar contra la injustícia dels desnonaments i recolzar les persones i famílies que estan patint aquesta situació. Alhora remarquem que estarem atents a que s’apliquin les mesures que detalla aquesta moció.

http://www.compromispercerdanyola.cat/noticies/propostes-cxc-al-ple-octubre

Comparteix: