[Vídeo] Cerdanyola celebra l’enterrament de l’Estat del benestar

Convocats pel moviment 15M un centenar de persones es van reunir ahir al mati a la plaça de l’ajuntament de Cerdanyola.  Els aplegats, han escenificat el funeral de l’Estat del benestar  transportant un taüt fins a la porta del poliesportiu de Can Xarau per protestar contra la presència de Mariano Rajoy.

El president popular ha escollit Cerdanyola del Vallès per fer el  primer acte de la precampanya electoral a Catalunya. L’han acompanyat la presidenta del Partit a Catalunya, Alicia Sánchez Camacho i l’ alcaldable pel municipi, Manuel Buenaño. Al  trio se’ls han sumat  uns centenars d’envellits i protoconstitucionals militants del PP,  transportats amb autocars des de les seves localitats d’origen per veure el seu líder.

Un cordó dels mossos d’esquadra desplegat des de primera hora del matí  mantenia separades la trobada dels ciutadans de Cerdanyola i la dels populars. Durant més d’una hora els veïns i veïnes han anat passant per la concentració de protesta. En un ambient de gran cridòria s’ha recriminat als membres del PP les seves actituds ultraconservadores i homòfobes, la corrupció endèmica del partit i les retallades dutes a terme a les comunitats on governen. Els retrets han esclatat especialment quan ha fet aparició el populista i racista alcalde de Badalona, García Albiol.

Acabada la protesta, Cerdanyola ha tornat  a la seva activitat quotidiana aprofitant que els actes de celebració del correllengua passaven per allà aquest cap de setmana.

Comparteix: