Cerdanyola participa activament en la manifestació del 15O

La manifestació  del 15 d’octubre convocada a més de 950 ciutats de 82 països arreu del món ha estat tot un èxit de participació. A Barcelona, sota el lema “Les nostres vides, els seus beneficis. No som mercaderies en mans de polítics i banquers. Per un canvi Global”, es va iniciar una marxa que va congregar més de 300.000 persones.

Gent de totes les edats van unir les seves veus en una marxa plena de missatges de protesta contra el govern de l’Estat i el de la Generalitat, destacant les problemàtiques relacionades amb les “retallades”, o millor dit, privatitzacions dels serveis públics com la sanitat, l’educació i serveis socials, la precarietat, l’atur i la dificultat d’accés a l’habitatge així com la successió dels desnonaments per motius econòmics, que s’incrementen dia a dia.

La convocatòria de Cerdanyola i Ripollet va aglutinar centenars de persones, algunes van sortir de l’estació i la resta va anar directament a Plaça Catalunya. Un cop allà, les dues ciutats es van agrupar en un bloc conformat per poblacions del Vallès i van manifestar-se conjuntament seguint el recorregut de Passeig de Gràcia, Aragó, Sant Joan i Arc de Triomf. Un cop finalitzada, es va decidir passar a l’acció entre tres propostes relacionades amb sanitat, educació o habitatge. Membres d’Acampada Cerdanyola van participar en l’ocupació de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona i van donar suport a l’ocupació del bloc de pisos a Nou Barris, on ja s’han instal·lat set famílies desnonades.

Des d’Acampada Cerdanyola seguirem lluitant contra les injustícies, la corrupció i la política neoliberal venuda als mercats que no té en consideració la ciutadania i governa contra el poble. Volem construir una societat més igualitària, més solidària i més democràtica. Junts/tes podem!!

 

Comparteix: