Els indignats treballen per elaborar un manifest local de propostes

L’acampada ja s’ha consolidat en infraestructura i recursos humans. Això ha permés que els indignats i indignades sumin esforços per crear un manifest local en forma de decàleg, que es presentarà demà divendres i contindrà les reivindicacions del poble.

Les subcomissions es reuneixen cada tarda per fer propostes, debatre-les i presentar-les a l’Assemblea general per aprovar-les. La comissió de Continguts valora de forma positiva l’àmplia participació ciutadana, de totes les edats, que contribueixen a redactar un text complet i molt consensuat.

El manifest tindrà forma de decàleg, segons les 10 subcomissions de treball, que desenvoluparà les reivindicacions generals en propostes concretes. L’acampada fa una crida al poble per afegir les seves queixes i crear un document ampli i vàlid.

ARCADI OLIVERES (22 h)

Arcadi Oliveres, el reconegut sociòleg, professor de la UAB i president de Justícia i Pau, farà una xerrada demà divendes a les 22 hores a la plaça del Poble (Ajuntament). Oliveres, que ja ha participat en atres acampades, parlarà sobre
l’actual situació socio-econòmica. Avui dijous a les 19 hores la Plataforma contra els Abocadors faran una xerrada-debat.

Més informació: http://acampadacdv.wordpress.com/

Comparteix: