Encara no ho entenen?

Als Polítics els ha agafat el pas canviat amb la mobilització a les places d’arreu, i encara no ho entenen.

Gent de tot tipus i molt diversa. Son persones i grups minoritaris, que els seus problemes o inquietuds passen desapercebuts per això mateix (per ser minoritaris); és pel què, els que ens governen no hi perden massa el seu temps en aquestos afers que només reporten treball i poques recompenses (ja que viuen de cara a la galeria).

Ara tots aquests moviments han trobat un denominador comú per tal d’expressar-se i protestar i s’han adonat que junts fan força i ara els escoltaran. Ara si!

Els nostres polítics no entenen que la gent no sàpiga veure el seu projecte de ciutat (en el cas dels ajuntaments) i no entenen la ràbia cap a ells, ja que treballen moltes hores per el municipi (per això cobren ) però no escolten el que vol el carrer, a la fi, ells treballen per a la població, per donar respostes, per ajudar, per prevenir, per gestionar els recursos, per escoltar les necessitats de les persones.

Els recursos que teníem s’han cremat i el deute segueix pujant, ja ho pagarem, aquí esta la clau, que ja ho pagarem.

Ells gestors del recursos, no son els responsables finals dels malbarataments que s’han succeït un darrera l’altre. La gent s’hi fixa i molt dels petits detalls on es dilapiden els diners de tots.

Aquesta petita revolució,no sé el que durarà,les comissions i temes que se’n deriven i el munt de gent que hi dedica hores i i·llusió per tal de canviar algo la societat espera que se’ls escolti, aquesta vegada ha sigut tot molt civilitzat i pacífic, la propera vegada que la gent s’indigni no auguro que sigui tan noble la protesta, ull viu servidors del poble.

Albert González (Coyote).

Comparteix: