El Compromís per Cerdanyola inaugura el seu local

El Compromís per Cerdanyola va inaugurar el passat diumenge 27 de març al migdia la seva seu, situada al carrer Pintor Togores 42, amb un “vermut”. Prop d’un centenar de persones van passar pel local del Compromís per saludar, conèixer de prop el projecte i les persones que el formen i passar una bona estona d’un migdia de diumenge molt agradable.

Carles Escolà, portaveu de la formació, va destacar la importància estratègica de la nova seu, un espai obert a tota la ciutadania i entitats, finançat amb les aportacions voluntàries de les persones i col·lectius que formen part del Compromís per Cerdanyola. Escolà també va mostrar-se molt optimista pel que fa al resultat a les properes eleccions municipals, assegurant que s’està fent una bona feina i cal continuar en aquesta línia ascendent, i va encoratjar al conjunt de persones assistents a convertir-se en activistes i altaveus del projecte del Compromís per Cerdanyola, i així poder fer arribar les propostes polítiques al màxim de ciutadanes i ciutadans de la ciutat.

Gemma Jaumandreu, número 4 de la llista electoral, va subratllar la importància d’una candidatura alternativa com el Compromís per Cerdanyola, i va destacar el context electoral favorable on la dreta local està molt desunida i els partits de l’esquerra tradicional han demostrat la seva incapacitat per defensar els interessos de la ciutadania i aplicar mesures progressistes per millorar les condicions de vida de les persones.

Finalment, Josep Font, històric lluitador local i qui tanca la candidatura, va destacar la seva confiança en aquest projecte polític necessari, format per persones “honestes, compromeses i lluitadores”.

El local del Compromís per Cerdanyola està obert a tothom cada dilluns, dimarts i dijous, a partir de les 19h de la tarda i fins les 21h.

Comparteix: