Creació d’un grup local a Cerdanyola de lluita contra el feixisme

Dijous 24 de febrer a les 19:30 al Casal Popular i Cultural La Clau – Reunió oberta a tothom per organitzar un grup local a Cerdanyola de lluita contra el feixisme.

Amigues i amics, us convoquem a la primera reunió oberta de treball, que tindrà lloc el dijous 24 de febrer a les 19:30 al Casal Popular i Cultural La Clau de Cerdanyola (C/Mare de Deu del Pilar 43), per impulsar una campanya de comunicació al nostre poble per lluitar contra el creixement del feixisme i el racisme.

La idea és que ens reunim el proper dijous totes aquelles persones a títol individual, i tots aquells col·lectius i associacions, que puguin i vulguin formar part del moviment a Cerdanyola de lluita contra el feixime i el racisme. Cal teixit social, cal organització social, us hi esperem per treballar plegats i plegades les actuacions a dur a terme a Cerdanyola.

Preguem que feu extensiva aquesta convocatòria a totes les persones del vostre entorn que puguin estar interessades. Quants, quantes més siguem, més forts, més fortes serem!!!!!!!

Més info: http://unitatcontraelfeixisme.wordpress.com

La Clau casal Popular i Cltural de Cerdanyola
http://laclaucerdanyola.wordpress.com/

Convocatòria:
Dijous, 24 Febrer, 2011 – 19:30
Comparteix: