Cronologia d´una estafa social

Tota a questa comèdia, nomes serveix per desactivar “l’alarma social que han fet algunes persones a Cerdanyola “segons paraules del regidor Tarrés i la regidora Rosa Jiménez.

xemeneia_can_planas_webFebrer del 2010, es demana al ple de l’ajuntament un estudi sobre el nombre de malalts de Fibromialgia (FM), fatiga crònica (FC), sensibilitat química múltiple (SQM) i càncer a Cerdanyola, i una comparativa amb poblacions veïnes.

Donat l’alt index que a peu de carrer se’n parla i extraoficialment ens ho confirmen metges del clínic. Creiem en la seva possible relació, del gasos emesos pels abocadors de Can Planas, on hi a enterrades milers de tones de materials pesants i quimics.

Al març es va aprovar l´estudi al ple per la junta de portaveus a instàncies d’un partit polític.

Al Setembre es torna a demanar l’estudi, amb el recolzament del programa de TV3 “els matins”, on es parla dels abocadors i les malaties associades; se’ns promet d’accelerar l’estudi.

Arribem al 1/12/2010. El Dr. i regidor Tarrés, fa una exposició sobre les dades extretes de la xarxa del Cat-salut als CAPs de diverses poblacions on les malalties no arriben ni a la mitjana que estableix l’OMS per a dites malalties, en el cas de FM. En el cas de FC hi ha mes malalts a la sala on es fa l’exposició que dades tenen ells. Referent a la SQM no en tenen, segons ells no existeix com a malaltia al Cat-salut (encara que a la posterior roda de prensa en confirma 20 en una llista que té — facilitada pels propis malats-). Sobre el càncer ni pio.

Tota aquesta comèdia, només serveix per desactivar “l’alarma social que han fet algunes persones a Cerdanyola” segons paraules del regidor Tarrés i la regidora Rosa Jimenez (present a l’acte).

Falten les dades del Clínic, el Tauli i les mútues privades/publiques, pràcticament el gruix de malalts (i posar al dia les dels CAPs).

Sr. Tarrés en lloc de fer rodes de prensa per quedar be amb l’ordre establert i no crear alarma social, quedi be amb els seus malats que per això és metge abans que polític.

Albert Gonzalez Mori I 90 malaltes de FM,FC i SQM

Comparteix: