Xerrada-debat “Plataforma per Catalunya i l’amenaça del feixisme avui”

Plataforma per Catalunya i l’amenaça del feixisme avui

Cartell No Pasaran_CerdanyolaAmb David Karvala, impulsor de la Plataforma Unitat Contra el Feixisme, coordinador del llibre “No pasarán… aunque lleven trajes” i membre d’En lluita.

Us convidem a participar en a la xerrada-debat “Plataforma per Catalunya i l’amenaça del feixisme avui” on també es presentarà el llibre “No pasaran… aunque lleven trajes”. L’acte tindrà lloc el proper dijous 25 a les 19:30 al Casal Popular i Cultural La Clau de Cerdanyola (C/ Mare de Deu del Pilar 43, cantonada amb Belles Arts)

Per tota Europa hi ha una creixent amenaça de l’extrema dreta. Especialment preocupant a l’Estat espanyol és el creixement electoral de Plataforma per Catalunya. El seu líder, el franquista confés Josep Anglada, segueix el model de Le Pen a França: amagar una política d’extrema dreta darrera d’una disfressa de demòcrata. Al context de la crisi i la possible desesperació d’una part important de la població, frenar el creixement dels grups feixistes és una tasca urgent.

El nou llibre, No pasarán… aunque lleven trajes, explica des dels exemples històrics del feixisme clàssic fins a les noves formacions europees. Detalla la situació de l’extrema dreta i el racisme a l’Estat espanyol avui. Analitza les diferents estratègies que s’han seguit davant el feixisme al llarg de gairebé un segle, i descriu unes importants experiències recents a diversos països.

Us hi esperem.

Convocatòria:
Dijous, 25 Novembre, 2010 – 19:30
Comparteix: