Posició del Compromís per Cerdanyola davant el pla de sanejament municipal

El govern de l’Ajuntament de Cerdanyola acaba d’aprovar un pla de sanejament de les finances municipals que contempla mesures tan dures com la pujada de l’IBI d’un 7% i la reducció de la despesa municipal. El Compromís per Cerdanyola vol fer saber a la ciutadania que la seva demanda d’informació i la seva oferta de diàleg al govern i els altres partits ha quedat sense cap resposta.

És per això que avui volem posar sobre la taula les qüestions que creiem que s’estan amagant a la ciutat en aquest important debat:

    1. Reclamem al govern que informi sobre la situació econòmica de les empreses de propietat municipal: Cerdanyola Opcions, Cerdanyola Aparca i Cerdanyola Promocions. Volem saber quin deute acumulen i quina part en correspon a l’Ajuntament. Volem conèixer les despeses d’aquestes empreses i la utilitat real que tenen.

  1. Reclamem al govern que informi sobre la situació econòmica del “Consorci del Centre Direccional” que té encarregat el desenvolupament i urbanització de la Plana del Castell: volem conèixer el seu deute i les seves despeses donat que el poble de Cerdanyola en paga un 50%.

Denunciem que, sense aquesta informació, no és possible parlar de la veritable situació financera del nostre Ajuntament i que, per tant, tot pla que es proposi per sanejar-ne els comptes està fora de la realitat.

http://www.compromispercerdanyola.cat/

Comparteix: