Tallers participatius: “Decidim alternatives per a Cerdanyola”

El Compromís per Cerdanyola defensem un model alternatiu i inclusiu de ciutat, on hi tinguin cabuda totes les persones i les iniciatives populars, culturals i socials, un projecte de Cerdanyola fet des de Cerdanyola, amb la participació activa de les persones. És per aquest motiu que hem iniciat una campanya participativa anomenada “Decidir alternatives per a Cerdanyola“. Emmarcats en aquesta campanya organitzarem tallers oberts sobre els diferents àmbits d’actuació municipal, on analitzarem la realitat actual i recollirem les propostes a partir de les que construirem el programa polític amb el que concorrerem a les Eleccions Municipals. També hem obert el nostre web per a la recollida de propostes.

Decidir alternatives per a Cerdanyola és decidir quina ciutat volem, repensar-la, construïr el projecte de convivència de forma col·lectiva, en el que totes i tots tenim un paper actiu a jugar, doncs les solucions a les problemàtiques de la ciutat només les podem trobar entre totes. És per això que volem elaborar el nostre programa electoral amb la màxima participació, tant del conjunt de ciutadans i ciutadanes, com les entitats, i alhora oferir-nos com a espai obert per a la participació política municipal de totes les persones compromeses amb la ciutat des d’uns valors de treball voluntari i honest, solidaritat amb totes les persones i defensa ferma de la justícia social.

Tots els tallers tindran lloc a l’Ateneu de Cerdanyola, des de les 9:30h fins les 13:30h, amb el següent calendari:

  • 6 de novembre: Territori, mobilitat i mediambient *
  • 13 de novembre: Serveis Públics
  • 27 de novembre: Participació ciudatana i cultura popular
  • 11 de desembre: Administració i Economia

Us hi esperem!

* El taller de Territori, mobilitat i mediambient no tindrà lloc a l’Ateneu de Cerdanyola, sinó al centre cívic Banús-Bonasort.

http://www.compromispercerdanyola.cat/noticies/tallers-participatius-decidim-alternatives-cerdanyola

Comparteix: