Assemblea comarcal extraordinària de les CAV a Rubí

Sota el lema “Un nou repte col·lectiu des del municipalisme de l’esquerra alternativa” el proper dissabte 20 de novembre, de les 10h fins a les 14h del matí, tindrà lloc al Molí 21 de Rubí (C. Molí, 21) una assemblea comarcal extraordinària de les Candidatures Alternatives del Vallès. El pla de treball de l’assemblea serà:

10 h. Rebuda als i les participants.

10,15 h. Presentació de la jornada i organització

11 h. Grups de treball

12 h. Descans

12,15 h. Intervencions convidats

13 h. Posada en comú i conclusions

Ja fa 8 anys que alguns col∙lectius i candidatures locals de lʼesquerra alternativa del Vallès Occidental tractem de coordinar esforços per a elaborar i oferir propostes alternatives al model territorial, polític, social, urbanístic i ecològic que sʼimposa en la nostra comarca. Partim de la nostra autonomia com a grups locals arrelats a la realitat més propera, però trobem punts dʼunió en els nostres plantejaments alternatius i en les problemàtiques globals que hem dʼafrontar que van més enllà del nostre municipi.

Durant aquesta última legislatura, i fruit del treball conjunt, hem arribat al Consell Comarcal a través de la concurrència conjunta a les eleccions municipals sota el nom de Candidatures Alternatives del Vallès.

Ara és el moment de plantejar-nos, també de forma conjunta si cal reeditar aquesta coalició, qui lʼha de formar i sota quins principis cal fer-ho.

És per això que et convoquem a aquesta assemblea extraordinària de les CAV per decidir el rumb a seguir de cara a les eleccions municipals de 2011.

http://www.compromispercerdanyola.cat/noticies/assemblea-comarcal-extraordinaria-cav-rubi

 

Convocatòria:
Dissabte, 20 Novembre, 2010 – 10:00
Comparteix: