Acte públic de presentació de la II Marxa contra l’Atur

El proper dimarts 29 de juny a les 19h realitzarem a l’Ateneu de Cerdanyola un acte públic de presentació de la II Marxa contra l’atur, al que convidem a totes les entitats i al conjunt de veïnes i veïns Cerdanyola.

El pròxim mes d’Octubre tindrà lloc a Catalunya la II Marxa contra l’Atur amb els objectius de fer visible l’atur massiu, la precarietat i la reculada dels drets socials amenaçats amb noves retallades pels governs, sensibilitzar i mobilitzar a la classe treballadora i la ciutadania solidària amb les víctimes de la crisi de la cobdícia capitalista, i exigir una resposta positiva de les administracions a la nostra reivindicació d’un treball estable i digne per a tots, d’una vida amb drets socials i benestar.

Al llarg de la marxa es realitzaran diverses activitats i trobades amb la ciutadania i es presentarà la carta reivindicativa i de drets als ajuntaments de les localitats per on passi.

Amb l’objectiu d’organitzar la passada de la marxa per Cerdanyola, diferents col·lectius sindicals, socials i polítics de Cerdanyola hem impulsat la Plataforma Contra l’Atur i la Precarietat de Cerdanyola.

El proper dimarts 29 de juny a les 19h realitzarem a l’Ateneu de Cerdanyola un acte públic de presentació de la II Marxa contra l’atur, al que convidem a totes les entitats i al conjunt de veïnes i veïns Cerdanyola.

Per més informació: pcapcv@gmail.com

Convocatòria:
Dimarts, 29 Juny, 2010 – 19:00
Comparteix: