Assemblea de la consulta del 20 de juny

Assemblea preparatòria de la Consulta sobre la independència que es realitzarà a Cerdanyola el proper 20 de juny. Aquesta assemblea tindrà lloc a la Sala 6 de l’Ateneu, el pròxim dimarts dia 8, a les 19’30h.

Companys i companyes del voluntariat de Cerdanyola Decideix, ens posem de nou en contacte amb vosaltres per convocar-vos de nou, en aquest cas per a una assemblea preparatòria de la Consulta sobre la independència que es realitzarà a Cerdanyola el proper 20 de juny. Aquesta assemblea tindrà lloc a la Sala 6 de l’Ateneu, el pròxim dimarts dia 8, a les 19’30h.

La proximitat de la data de la consulta ens ha portat a posar tota la carn a la graella: un centenar llarg de fedataris ja estan recollint vots anticipats; hem realitzat nombroses recollides de vot anticipat a escoles, instituts i en algunes trobades socials; hem iniciat la penjada de pancartes i l’encartellada de la campanya; i com ja sabreu, en pocs dies hem realitzat diversos actes com a Cerdanyola Decideix, entre aquests el Quinto, el dinar popular al Parc Cordelles i la xerrada de Vicent Partal. Durant aquests propers dies es realitzaran encara un seguit d’actes més.

La feina que requereix la preparació i realització de la consulta és important. És per això que fem una CRIDA a tot el voluntariat perquè s’activi especialment durant les dues properes setmanes, ja que tots i totes serem necessaris per tal que la Consulta del 20-J sigui un èxit. Calen mans i caps per desenvolupar la campanya, cal organitzar i formar tot el voluntariat per al dia de la consulta, cal organitzar les taules electorals.  I sobretot, cal vèncer la batalla del vot a vot recollint el vot anticipat abans del dia de la consulta, a través dels fedataris i mitjançant les paradetes. Les dues properes setmanes seran la recta final de la consulta, i cal que tothom ocupi el seu lloc.

És per tot això que us convoquem el pròxim dimarts dia 8, a les 19’30h a la Sala 6 de l’Ateneu.

Convocatòria:
Dimarts, 8 Juny, 2010 – 19:30
Comparteix: