Cerdanyola es prepara per participar a la II Marxa contra l’atur i per l’ocupació digna a Catalunya

La primera reunió d’organització tindrà lloc el proper dimecres 26 de maig a les 18h al bar de l’Ateneu de Cerdanyola.

II Marxa contra l’atur i per l’ocupació digna a Catalunya

Fa 14 anys, impulsada per la “Mesa Cívica pels drets socials de Catalunya” i amb el suport d’un ampli ventall d’organitzacions, va tenir lloc la I Marxa contra l’atur i la per l’ocupació digna que durant 6 dies va recórrer 16 localitats de la província de Barcelona difonent desenes de milers d’exemplars de la “Carta de drets de les persones en atur” i de “Alternatives contra l’atur i per una ocupació digna”. Aquesta marxa va permetre visibilitzar àmpliament la lluita de les persones aturades i mobilitzar l’opinió ciutadana a favor de les principals reivindicacions i alternatives, entre elles el dret a una feina digna, una prestació d’atur indefinida, la reducció dràstica del temps de treball i pel repartiment de la riquesa.

Actualment, a conseqüència d’una crisi provocada per la cobdícia dels banquers i grans empresaris, l’atur colpeja a prop de 650.000 treballadors/res a Catalunya i més de 4,5 milions al conjunt de l’estat, mentre la precarietat laboral afecta a més d’una quarta part de la població assalariada, i una cinquena part de la ciutadania es troba per sota del llindar de la pobresa relativa.

És hora de dir prou i posar-nos de nou en marxa!

Amb l’objectiu de mobilitzar la classe treballadora i la ciutadania solidària de Catalunya contra l’atur i la precarietat, i en defensa dels drets socials amenaçats (pensions, educació, salut, habitatge, etc.) convoquem el conjunt d’organitzacions, moviments i entitats socials i cíviques a organitzar la II Marxa contra l’atur i per l’ocupació digna a Catalunya, que es realitzarà el proper mes d’octubre.

Ens veiem el proper DIMECRES 26 DE MAIG, A LES 18H al bar de l’Ateneu de Cerdanyola (C. Indústria 38-40)

Contacte: pcapcv@gmail.com

Convocatòria:
Dimecres, 26 Maig, 2010 – 18:00
Comparteix: