Èxit del primer dia de Festes Majors Alternatives!!

El dissabte 24 d’abril va donar pas a l’inici de les 11es Festes Majors Alternatives de Cerdanyola. La jornada va començar a les 9 del matí al camp de futbol de les Fontetes; degut a la bona acollida que va tindre la iniciativa d’un campionat de futbito, la organització va ampliar les places de 8 a 12 equips. Gent de totes les edats i experiència van conformar els equips i es van formar 3 lliguetes. L’activitat esportiva va durar fins les 14h, moment en el que es van repartir els premis als finalistes.

A les 17h a la placa de la Biblioteca nens i joves es van apropar a la paradeta de Bodypainting, on podies decorar-te un braç, una cama o la cara per alguns dels voluntaris que havien preparat les mescles de pintura.

A les 19h va començar l’esperat CORREBARS de cada any, amb algunes novetats com la participació del grup de batukada Karabassà que va acompanyar durant tot el recorregut a les més de 200 persones que hi van assistir.

A les 23h el recorregut va finalitzar a la plaça de la Música on Dr.Wanche i altres punxadiscos van acabar d’animar la festa amb reggae i ska.

Tot un èxit del primer dia de Festes Majors Alternatives, demostrant que un any més i malgrat els intents de l’ajuntament per prohibir les festes, les FMA s’han consolidat a la nostra vila com una alternativa real i autogestionada allunyada de les festes comercials de l’administració.

…I la setmana vinent T’ESPEREM AL CAMP DE FUTBOL DE MONTFLORIT!!!

Comparteix: