Crida al Compromís per una candidatura unitària de les esquerres a Cerdanyola

El proper dissabte 27 de febrer tindrà lloc una assemblea on presentarem el document on s’estableixen les bases del que ha de ser el Compromís per Cerdanyola.

Companyes, companys, a la 2a assemblea de Cerdanyola Crida un grup de persones ens vam comprometre a iniciar el procés de construcció d’una candidatura unitària de les esquerres a Cerdanyola, amb vistes a les properes eleccions municipals del 2011. Després de dos mesos de trobades i debat, i d’una primera aparició pública per presentar el manifest “Crida al Compromís, per una Cerdanyola lliure, digna i democràtica”, hem establert les bases inicials d’aquest nou projecte polític local.

El proper dissabte 27 de febrer tindrà lloc una assemblea on presentarem el document on s’estableixen les bases del que ha de ser el Compromís per Cerdanyola. Aquest document el rebreu en els proper dies per que el pugueu llegir abans de l’assemblea, preparar les vostres aportacions, i així entre totes comencem a organitzar el treball per posar a funcionar aquest nou projecte amb la màxima il·lusió col·lectiva.

Ens veiem dissabte!


CONVOCATÒRIA:
DISSABTE 27 DE FEBRER A LES 10H
CASAL POPULAR I CULTURAL LA CLAU (C. Mare de deu del Pilar, 43)

Si us plau, feu el màxim de difusió.

Convocatòria:
Dissabte, 27 Febrer, 2010 – 10:00
Comparteix: