VIII Calçotada Popular de Cerdanyola

cartell calçotada 2010 copiaDes de la Colla de la Bestia de Foc La Martineta convidem als Cerdanyolencs/ques a gaudir de la Calçotada Popular el proper 7 de Març a la Plaça Sant Ramon de Cerdanyola. Com cada any, i ja són 8, organitzem la Calçotada amb la col.laboració la Comissió de Festes Alternatives.

A partir de les 12 h. trobareu música a la Plaça i podreu pendre un vermut, la llista d’inscripció al concurs de menjar calçots ja estarà oberta, el preu són 4 €, i serà a les 12 h. quan comenci el concurs. A les 14 h. es començaran a servir els menús. El menú consta de 15 calçots amb salsa amb dos opcions pel segon plat o botifarra amb pa amb tomàquet o estofat vegà, per beure hi ha aigua, vi o suc, el preu són 12 € i es podran comprar a la Plaça a partir de les 11 h. Després de dinar a les 16 h. es farà el concurs de titius.

També volem agrair a tota la gent que cada any ve a la calçotada i fa que la Colla de la Bestia de Foc la Martineta pugui afrontar les despeses econòmiques anuals com l’assegurança de responsabilitat civil. Gracies!!!

Us esperem!!!!

Colla de la Bestia de Foc La Martineta

Convocatòria:
Diumenge, 7 Març, 2010 – 12:00

Comparteix: