La CUP de Cerdanyola davant la crisi de govern

Crisi de govern a la ciutat

106617_Sin_titulo_1Des de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Cerdanyola del Vallès exposem públicament el nostre posicionament davant la crisi de govern local que es viu des fa uns dies a la ciutat:

- L’espectacle de la crisi de govern a Cerdanyola no fa sinó contribuir a les mostres de desprestigi que tenen els partits tradicionals entre la població. És un fet que la població recela cada dia més dels tripijocs de poder polític que es realitzen al marge de la majoria del poble.

- Trobem especialment preocupant les crides coincidents de tots els partits del consistori a l’”ordre” només per tirar endavant el que anomenen “propostes estratègiques” per a Cerdanyola, eufemisme de l’agressivitat urbanística i especulativa de projectes com el del Centre Direccional. Tots els partits del consistori segueixen un mateix model econòmic al marge dels interessos de la població.

- Reclamem un nou model de gestió a l’ajuntament de Cerdanyola, que sigui transparent i que s’exerceixi des de la participació de tots i totes. En aquest sentit, podem assegurar que fins que no s’acabi el mandat actual assistirem a nous tripijocs, al marge de la població, moguts pels interessos dels partits del règim i dels especuladors financers.

Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Cerdanyola del Vallès

Comparteix: