Assemblea informativa: “Reestructuració de l’atenció primària a Cerdanyola i canvis d’ambulatori”

L’AVV St. Martí-Xarau i la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública convoquen als veïns i veïnes del barri a una assemblea per informar sobre la reestructuració de l’atenció primària a Cerdanyola.

La reestructuració de l’atenció primària ha suposat per a les residents del barri St. Martí-Xarau la reubicació forçada al nou CAP La Farigola. Aquest procés s’ha efectuat sense cap tipus de participació per part del veïnat, ni tan sols informació.

És per aquest que AVV St. Martí-Xarau i Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública conviden a les veïnes i veïns a una assemblea per informar sobre aquest tema i tot el que afecta la sanitat pública a Cerdanyola. L’assemblea tindrà lloc el proper DIMARTS 28 DE JULIOL A LES 20:00H, AL LOCAL DE L’AVV ST. MARTÍ XARAU (C. La Pau, 43).

Convocatòria:
Dimarts, 28 Juliol, 2009 – 20:00
Comparteix: