Manifestació en defensa del CAP Fontetes

La mobilització veïnal, convocada per dimarts 21 de juliol a les 19:30h, començarà davant del CAP Fontetes i anirà cap a la plaça de Abat Oliba.

Associació de Veïns i Veïnes de Fontetes, Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública, Demanda Social Humanitaria i FADAM han convocat una manifestació en defensa de la qualitat assistencial al CAP Fontetes pel proper DIMARTS 21 DE JULIOL a LES 19:30H. Aquesta nova  convocatòria és fruit de l’acord unànime de l’assemblea del passat 15 de juliol, on veïnes i veïns del barri van acordar continuar les mobilitzacions en defensa de l’ambulatori, alhora que denunciaven l’intent d’instrumentalització de la lluita per part del grups polítics municipals. La marxa, com la celebrada el passat 22 de juny, començarà davant del CAP i anirà fins la plaça Abat Oliba (plaça de l’Ajuntament).

Convocatòria:
Dimarts, 21 Juliol, 2009 – 19:30
Comparteix: