Hacktitud09: Jornades de Programari Lliure i Societat en Xarxa

hacktitud2009Els dies 26,27,28 de Juny al Casal de Joves de Cerdanyola del Vallès es realitzarà una trobada de projectes relacionats amb el servidor autogestionat marsupi.mine.nu on alguns dels colectius que participen dins d’espai8 es presentaran per a realitzar activitats i tallers obert a tot tipus de persones.

Les activitats es realitzen aprofitant l’utilització de l’espai per part de Null-lab [1], en les seves III Jornades de Software Lliure i Societat en Xarxa, i el RockParade organitzat per l’AMC l’Escorxador [2]. Gràcies això tenim la possibilitat d’oferir totes aquelles activitats que es realitzen al carrer els dissabtes a la tarda en un espai municipal.

Qui vulgui xerrar sobre nous projectes o qualsevol altre temàtica, pot apropar-se al casal el divendres a les 21h per a participar en l’assemblea de colectius i dialogar sobre noves formes de poder oferir a la vila un espai conjunt de dinamització socio-cultural oberta a tot tipus de colectius (entitats registrades, lliures, …). Creiem que es necessari realtizar aquesta trobada per poder arribar a punts conjunts d’actuació i implicar d’una manera activa a les polítiques municipals, no pot ser que existeixin espais municipals que limitin l’accès a només entitats privilegiades.

Us deixem aquí [0] el link per poder ampliar la informació sobre les activitats del Hakctitud09. No és un programa definitiu, pensem que pot estar obert fins el divendres a l’assemblea.

[0] http://null-lab.hacklabs.org/mediaw/index.php/Preproducci%C3%B3_2009

[1] http://null-lab.hacklabs.org/mediaw/index.php

[2] http://myspace.com/escorxador

Convocatòria:
Divendres, 26 Juny, 2009 – 01:00 – Diumenge, 28 Juny, 2009 – 01:00

Comparteix: