CerdanyolaInforma.com formarà part del Consell Municipal de Comunicació

Després d’un any d’existència, Cerdanyola Informa es va reunir ahir amb Víctor Francos, responsable de Comunicació de l’Ajuntament de Cerdanyola, amb l’objectiu que l’Ajuntament consideri Cerdanyola Informa com a mitjà de comunicació.

Plantilla twitterDes de que Cerdanyola Informa va sortir a la llum vam intentar ser considerats, per part de l’Ajuntament, com a mitjà de comunicació. Durant l’últim mes, es va generar a les xarxes socials un debat sobre si Cerdanyola Informa deuria o no deuria ser considerat per l’Ajuntament. Aquest debat va fer replantejar la situació al grup promotor de Cerdanyola Informa, que va comunicar la situació a la candidatura municipal de Compromís per Cerdanyola amb l’objectiu de solucionar-la.

Finalment la regidora de Compromís, va portar la pregunta al ple de febrer, a partir de la qual el regidor Víctor Francos va accedir a reunir-se amb un representant de Cerdanyola Informa.

La reunió, a la qual va anar la regidora que va fer la pregunta al ple, per saber la resposta, es va celebrar ahir dimarts i Víctor Francos es va comprometre a que, després d’entregar una instància per escrit, la qual s’entregarà demà a la OAC, se’ns facilitaria en un termini màxim d’onze dies:

  • Ser reconegut, per part de l’Ajuntament, com un mitjà de comunicació.

  • Poder participar, amb veu, però no amb vot, a les reunions del Consell Municipal de Comunicació.

  • Notes de premsa de l’Ajuntament.

  • Convocatòries a les rodes de premsa de l’Ajuntament.

Què és el Consell Municipal de Comunicació?

El Consell Municipal de Comunicació és l’òrgan municipal que s’encarrega d’elaborar un estatut de redacció dels mitjans de comunicació públics de l’Ajuntament de Cerdanyola. Aquest estatut o llibre d’estil dels mitjans de comunicació públics municipals haurà de ser aprovat després pel Ple.

Comparteix: