El Club Patinatge Artístic aconsegueix dos podis al Trofeu de l’Anoia

Aquest cap de setmana s’ha realitzat el clàssic Trofeu de l’Anoia al pavelló de Piera, on participaven 16 patinadores de categoria del Club Patinatge Artístic de Cerdanyola.

Dues de les setze patinadores que es van presentar al Trofeu de l’Anoia, celebrat aquest cap de setmana al pavelló de Piera, han aconseguit pujar al Podi: Pol López (tercer en la categoria cadet) i Pablo Arpide (tercer en la categoria Sènior).

Alfred Alsinet, coordinador tècnic del club, valorava que la prioritat és “que els patinadors comencin a rodar i així anar veient com aquesta cada un en el principi de temporada, en breu es comença ja amb les competicions de lliure i cal anar afinant”.

Resultats obtinguts:

  • Cadet Masculí: 3r Pol López
  • Infantil Femení: 7a Carla Garcia, 19a Judit Martin, 20a Clàudia López i 23ª Marta Barranc.
  • Junior Femení: 5a Clàudia Borras i 6a Judith Serrano.
  • Juvenil: 4t Oscar Padilla, 7a Anna Ruiz, 12a Maria Soldevila i 14a Naiara Barranc.
  • Cadet B Femení: 8a Gemma López i 19a Reis Martin
  • Infantil B Femení: 17a Andrea Garcia.
  • Juvenil B Femení: 15a Miriam Carmona.
  • Sènior: 3r Pau Arpide

Pre-selecció del Campionat de Barcelona del Cadet B

El pavelló de Sant Vicenç de Montalt ha sigut l’escenari de la preselecció per al Campionat de Barcelona Cadet B de la modalitat de Lliure, on participaven dues patinadores del Club Patinatge Artístic Cerdanyola: Gemma López i Reis Martin. Elles han hagut de competir amb altres 100 patinadores per aconseguir una de les 30 places. Les patinadores estaven dividides en tres grups, on a cada grup només es classificaven les 10 primeres.

Gemma quedava classificada en 13a posició a molt poc de la classificació i Reis Martin que debutava en categoria aconseguia quedar la 28. Ara les dues patinadores de Cerdanyola passaran a disputar la Copa Barcelona.

Prova d’iniciació de Certificat

Diumenge a la tarda es va realitzar a Sant Celoni la prova Federativa per patinadors d’iniciació A i Certificat. Les 7 patinadores de Cerdanyola d’iniciació van brillar amb llum pròpia en aprovar totes les proves, mostrant estar a l’altura. Les patinadores de Certificat no van tenir un resultat tan espectacular però van aconseguir aprovar maig. A destacar a Andrea Delgado que aconseguia l’aprovat en lliure i per a l’any que ve ja serà patinadora de categoria.

Comparteix: