Repartiment de punts entre Cerdanyola i Figueres

Empat sense gols del Cerdanyola FC a Vilatenim en l’últim desplaçament de la temporada. Els verds han trencat la ratxa de cinc derrotes consecutives amb un punt treballat davant el Figueres.

IMG_20190512_162803-1-768x576Primera part igualada i amb poques ocasions. La més clara l’ha protagonitzada Xavi Ferrón amb un intent de vaselina que s’ha estavellat en el travesser. Els homes de Toni Carrillo també han buscat el gol mitjançant xuts de Pitu i Uri Escabrós. Amb l’empat a zero arribàvem al descans.
A la represa, Marc Briones ha destacat amb dues grans aturades. La primera a una canonada d’Èric Vilanova des de l’interior de l’àrea i la segona treien una mà providencial per rebutjar la rematada de cap de RomeroAlbert López i Roger han posat les ocasions per part dels vallesans amb xuts llunyans. Al 90′, Briones ha tornat a intervenir desbaratant el mà a mà davant Álvaro. Al final, repartiment de punts i el Cerdanyola tancarà la temporada a Fontetes contra el Prat.

Fitxa tècnica:

UE Figueres: Aroca, Pol Tarrenchs, Romero, Canal, Èric Vilanova, Titxi, Xavi Ferrón (Espuña, 61′), Marc Gelmà, Sergio Àlvarez (Álvaro, 61′), Bora (Èric Torres, 79′) i Subi.
Cerdanyola FC: Marc Briones, Pitu, Uri Escabrós, David López, Dani Martí, Ruben, Ángel de la Torre (Iván Méndez, 81′), Roger, Cano (Oscar Garcia, 57′) i Javi López (Diego Vaca, 88′).
Àrbitre: Rodríguez Enrique ha amonestat a Èric Vilanova, Ritxi i Subi pels locals, i Ruben i Javi López pels visitants. Font: cfc.cat
Comparteix: