#Supernit a la Biblioteca

Més de 270 biblioteques públiques del país, d’entre les quals la Biblioteca Central de Cerdanyola del Vallès, oferiran conjuntament aquesta activitat gratuïta, per a la qual cal inscripció prèvia a la mateixa biblioteca, gràcies a la col·laboració de la Diputació de Barcelona, la Diputació de Girona, el Consorci de Biblioteques de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

bibiotecaMés de 270 biblioteques de tot Catalunya viuran, el divendres 31 de maig, la segona edició de la “Supernit a les biblioteques”, una iniciativa del Super3, el Departament de Cultura i les biblioteques públiques municipals per tal de promoure la lectura i les biblioteques entre el públic infantil. Entre les 20 h i les 21 h, els membres del Super3 estan convocats a les biblioteques del tot el territori per participar en una activitat, especialment dissenyada per a l’ocasió i ajudar, així, la família del Super3, a posar fi al pla malèfic del Senyor de les Ombres. A partir d’avui, tots els nens i nenes que ho vulguin ja es poden inscriure a la “Supernit a la Biblioteca Central de Cerdanyola”.

La Supernit té per objectiu fer arribar als més petits la importància de la lectura i, per fer-ho, el Super3 ha ideat de nou una aventura multitudinària, simultània i transmèdia per tot el territori en què els nens i nenes participants ajudaran la família del Super3 a lluitar contra el Senyor Pla, ara conegut com el Senyor de les Ombres, que està fent desaparèixer llibres de les biblioteques i donant vida als malvats clàssics dels contes.

La Supernit és el colofó d’una de les històries creades pel Super3 i que ja s’ha començat a difondre al canal Super3, al web super3.cat, a l’aplicació de vídeo per a mòbils i tauletes del Super3 i a la televisió connectada.

La trama de la “Supernit a les biblioteques”

La història d’aquesta trama de la família del Super3 comença quan a les biblioteques públiques d’arreu de Catalunya comencen a desaparèixer llibres de manera misteriosa. Gràcies a bibliotecaris i súpers que alerten d’aquesta situació, es descobrirà que qui està robant els llibres és el Senyor de les Ombres. El Senyor Pla, fa servir una màgia fosca i perillosa per aconseguir donar vida als malvats clàssics dels contes. Així, els malvats (bruixes, fantasmes, llops, vampirs, mòmies, zombies, reines ambicioses, pirates, etc.) aconsegueixen sortir de les planes dels llibres i es converteixen en una tropa perillosa al món real, sempre al servei del Senyor de les Ombres.

Per això, la família del Super3 necessita que tots els nens i nenes de Catalunya vagin a la biblioteca i, unint la seva màgia positiva, aconsegueixin que tots els malvats dels llibres retornin a les pàgines d’on no havien d’haver sortit mai.

Com participar-hi?

L’activitat és gratuïta, però la capacitat dels espais és limitada i és necessari inscriure’s prèviament a la biblioteca.

Els súpers hauran d’anar a la seva biblioteca amb les orelles èlfiques preparats per combatre el Senyor Pla. Al llarg de l’acte els súpers aprendran a fer servir la seva màgia per retornar els malvats als llibres. Si ho aconsegueixen, els llibres retornaran a les biblioteques amb els malvats de nou a les pàgines d’on no haurien d’haver sortit mai.

Més informació

Super3

Supernit a les biblioteques

Biblioteca Central de Cerdanyola

Comparteix: