Cerdanyola es queda sense l’Associació Funcional per la Integració Social

Tot té un inici i un final, i l’AFIS no havia de ser una excepció! Amb aquestes paraules l’Associació Funcional ha anunciat la dissolució de l’entitat.

xavijuanQui els coneix, només té bones paraules per les persones integrants d’AFIS. Tota la feina que han fet, de manera voluntària, ho ha fet pel bé de totes: propostes de millorar l’accessibilitat, fires, opinions,… potser va ser una de les entitats més actives de la ciutat i… veient la manca d’accessibilitat, també podríem dir que va ser de les entitats més necessàries.

El conegut Juan era el seu president. I potser la persona amb la cadira de rodes que té el record quilomètric de Cerdanyola: sempre amunt i avall! Volíem escriure unes paraules per ell, però aquest és un mitjà ciutadà, i que millor que agafar una publicació que hem trobat recentment al Facebook. Sobren les paraules. Molta sort en aquesta nova etapa, company!

Crec que això és molt més dur que els inicis d’un molt bon projecte com ha estat AFIS. Els inicis, tothom ho sap, són molt difícils, però, la dissolució d’un projecte que has creat del no res, això, si que és molt, molt difícil i dur. Entenc els motius, i em sap molt greu, però com tu bé dius, la vida és així, i s’han de buscar les eines per seguir endavant, aturar-se, fer un pas enrere per agafar més impuls, i seguir empenyent!! Sé que no et perdrem de vista, vull seguir gaudint dels teus articles d’opinió i de les crítiques constructives. La teva feina pel col·lectiu ja ha deixat empremta i això no ho pot negar ni esborrar ningú. Però, no oblidem que darrere d’un gran home i d’un gran projecte sempre hi ha una gran dona i aquesta es diu Sandra. Una forta abraçada a tos dos, de part de tot l’equip que formem Orto Servei. A Reveure!! (Jordi S.).

Comparteix: