Un mal arbitratge condemna al Cerdanyola al Nou Sardenya

El Cerdanyola FC no ha pogut sumar en el Nou Sardenya en un duel marcat per un mal arbitratge que ha deixat tres expulsats.

IMG_20190428_115650_1-1-768x576El partit començava de la millor manera possible pels verds. Roger aprofitava un refús per engaltar un xut ajustat al pal que obria el marcador. A més, el conjunt de Toni Carrillo controlava el joc davant un Europa sense capacitat de reacció. La primera ocasió dels locals ha arribat en el 21′, amb un xut de Gabi no ha trobat porteria. A la mitja hora, Cano ha rematat una falta llunyana però Marc Priego l’ha blocat. Amb la victòria per la mínima anàvem al descans.

La represa ha començat amb un guió semblant. Javi López ha fregat el travesser amb un potent cop de cap a la sortida d’un córner servit per Pitu. Fins que en el 55’, Morros Monge senyalaria una pena màxima a favor dels locals que Éric ha transformat en el gol de l’empat. Del Rio ha aturat el llançament però Éric ha aprofitat el refús per enviar la pilota al fons de la xarxa. Pitjor es posarien les coses quan en el 61’ David López veia la segona groga i el Cerdanyola es quedava amb 10 homes. L’Europa ha aprofitat la superioritat numèrica per donar la volta a l’electrònic. En el 69’, Éric s’internava a l’àrea, i assistia a Alfons Serra que faria el segon pels locals amb un tir col·locat. Els vallesans no li han perdut la cara al partit i han gaudit de dues bones ocasions per igualar. La primera amb una canonada de Roger que Priego ha enviat a córner i poc després amb un mà a mà de Dani Martí que obligava a intervenir novament al porter local. L’espectacle arbitral encara ens deixarien dues expulsions més, Alberto pels locals en el 79’ i Carlos Cano pels visitants en el 83’. L’última gran ocasió l’ha protagonitzada Uri Escabrós en el 90’, però Priego ha evitat el gol.

El Cerdanyola es manté en la dotzena posició amb 46 punts, i rebrà diumenge vinent el Martinenc a Fontetes, a les 12h.

Fitxa tècnica:

CE Europa: Marc Priego, German, Oumar, Castell, Gabi (Xavi Camps, 76′), Prats, Elo (Joel, 55′), Alberto, Martinez (Josa, 55′), Alfons Serra i Èric.

Cerdanyola FC: Del Rio, Pitu, Uri Escabrós, Dani Martí, David López, Ruben (De la Torre, 75′), Roger, Oscar Garcia (Alex Torres, 84′), Cano, Javi López (Guille Torres, 63′) i Albert López.

Gols: 0-1 Roger, 8′; 1-1 Èric, 55′; 2-1 Alfons Serra, 69′.

Àrbitre: Morros Monge ha amonestat a Castell, Gabi, Alberto (2, 79′), Xavi Camps pels locals, i David López (2,61′), Roger, Cano (2, 83′).

Comparteix: