El Festival de Blues de Cerdanyola rep el Premi Big Bill Broonzy

La Societat de Blues de Barcelona lliurarà el premi dins del marc del Festival Primavera in Black, el diumenge dia 28 d’abril a les 18:30h.

fest-blues-cerdanyolaEl Festival de Blues de Cerdanyola rebrà el Premi Big Bill Broonzy per la seva trajectòria dedicada a la difusió del blues des de la seva primera edició l’any 1988. L’any passat (2018) el festival va celebrar la seva 30a edició anunciant que retornava a l’anualitat després d’unes edicions bianuals.

El Premi Big Bill Broonzy l’atorga la Societat de Blues de Barcelona i és una estatueta que porta un dibuix de l’artista Pepe Farrés amb la imatge de Big Bill Broonzy, considerat com el primer bluesman que va actuar a Barcelona al Teatre Capsa l’ onze de maig de l’any 1953, contractat pel Hot Club de Jazz de Barcelona i Club 49.

L’acte de lliurament del premi tindrà lloc en el marc del Festival Primavera in Black (PIB) el diumenge dia 28 d’abril a les 18.30h als jardins de Can Sumarro a L’Hospitalet de Llobregat, dia que coincideix amb la Festa d’Aniversari de la SBB (que acompleix 14 anys d’existència).

Comparteix: