II Concurs de Pintura Ràpida Roser de Maig

El Concurs se celebrarà el dissabte 4 de maig i les inscripcions per a participar s’hauran de realitzar el mateix dia de 8h a 9:30h al jardí del Museu d’Art de Cerdanyola.

iconcurspinturarapidarosermaigLa Festa Major inclou en la seva programació i per segon any consecutiu un concurs de pintura ràpida. Aquest es durà a terme el dissabte 4 de maig entre les 8h i les 14h i les inscripcions, que seran gratuïtes, s’hauran de fer el mateix dissabte de 8h a 9:30h al jardí del Museu d’Art de Cerdanyola. Les persones participants només podran presentar una obra i aquesta haurà de girar entorn el tema ‘Cerdanyola modernista en festes i el seu entorn’. La tècnica a utilitzar serà lliure, el cavallet l’haurà de portar l’artista i les mides de la tela hauran de fer d’un mínim de 10 figura i un màxim de 40 figura

Les obres, que hauran de ser realitzades ‘in situ’, s’hauran de lliurar entre les 13:30h i les 14h al jardí del Museu d’Art de Cerdanyola. El jurat estarà format pels artistes Pere Adell i Anna Riverola, el galerista Lucas de Arquer, Fina Duran, membre de l’Associació Amics del MAC, la regidora de Cultura, Elvi Vila, la cap del Servei de Cultura, Marta Rubio, i el director del Museu d’Art de Cerdanyola, Txema Romero. El veredicte es farà públic el mateix dissabte 4 de maig a les 16h a la sala d’actes del MAC i les obres premiades quedaran com a propietat de l’Ajuntament. El primer premi és de 600 euros, el segon de 500 euros i hi haurà dos tercers premis de 300 euros.

Totes les persones participants que ho desitgin podran cedir temporalment la seva obra a l’Associació d’Artistes Plàstics de Cerdanyola, que s’encarregarà de muntar, a l’espai del B’Art de l’Ateneu, una exposició col·lectiva que es podrà visitar durant el mes de maig.

Les persones interessades en participar al I Concurs de Pintura Ràpida Roser de Maig poden confirmar amb antelació la seva assistència, per a una millor organització, al correu electrònic concurs.pintura.rapida@artistesplasticsdecerdanyola.es

Comparteix: