Espais lliures de discriminacions

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, a través de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat i LGTBIQ, inicia la campanya: “Espais Lliures de Discriminacions”, dirigida als diversos equipaments públics de la ciutat

cartell_discriminacionsLa campanya consisteix en posar un cartell a tots els equipaments, expressant que l’espai és lliure de discriminacions Masclistes, LGTBIQfòbiques, Racistes i Classistes.

L’objectiu de la campanya és contribuir a la sensibilització de les discriminacions estructurals que tenim a la nostra societat: masclisme, lgtbifòbia, racisme, classisme, per tal de contribuir a una societat més justa i igualitària.

Al llarg d’aquestes setmanes s’aniran posant cartells a diversos equipaments de la ciutat. Si algú vol tenir un cartell de la campanya per penjar-lo a un lloc visible de la ciutat, pot enviar mail a dones@cerdanyola.cat especificant a quin lloc de la ciutat ho penjarà.

Per a més informació: CIARD- La Caseta carrer de les Belles Arts, 19 935 921 647 de dilluns a divendres de 10h a 13h dones@cerdanyola.cat

Comparteix: