Cerdanyola commemora el Dia Internacional de la Dansa

Un any més, les escoles de dansa de Cerdanyola del Vallès es reuniran per a celebrar el Dia Internacional de la Dansa amb una mostra que arriba a la seva divuitena edició.

Imatge: Ajuntament

Imatge: Ajuntament

Coincidint amb el Dia Internacional de la Dansa, que se celebra mundialment el 29 d’abril, s’ha organitzat a Cerdanyola del Vallès la 18a Mostra de les Escoles de Dansa de la ciutat. Es farà el diumenge 28 d’abril, a partir de les 11h i a la plaça de l’Abat Oliba oferiran actuacions els grups de ball de la Casa de Andalucía, l’Escola Somnis, l’Escola de Dansa de l’Ateneu, Multi-Sport Escola de Ball, l’Escola de Ball Le Duet, l’Escola Roger’s i l’Esbart Sant Marçal.

Missatge del Dia Internacional de la Dansa

El Dia Internacional de la Dansa se celebra el 29 d’abril des de que es va establir el 1982 pel Comitè Internacional de la Dansa a l’Institut Internacional del Teatre (ITI) La data commemora el naixement (el 1727) de Jean-Georges Noverre, ballarí i mestre, considerat el creador del ballet modern. Cada any l’ITI encarrega a una personalitat coneguda del món de la dansa la redacció d’un missatge que es llegeix a tot el món. L’objectiu de la celebració i del missatge és el d’unir totes les danses en aquest dia, per celebrar aquesta forma d’art i mostrar la seva universalitat.

El missatge d’enguany ha estat encarregat a Karima Mansour, ballarina, coreògrafa i educadora.

L’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya commemora la diada, auspicia el manifest de Cesc Gelabert.

Comparteix: