Els mercats de Cerdanyola es dinamitzen a les xarxes socials

El Mercat Municipal de les Fontetes i el Mercat Municipal de Serraperera utilitzen les xarxes socials per a donar-se a conèixer i promocionar els seus productes. A més, el Mercat de Serraperera acaba d’estrenar una pàgina web amb informació sobre el mercat i les seves parades.

capturapantallawebmercatserrapereraJa fa temps que els mercats municipals de Cerdanyola estan presents al Facebook amb perfils propis i més recentment, el Mercat Municipal de Les Fontetes també s’ha obert un compte a Instagram. Tots dos equipaments fan servir les Xarxes Socials com a plataforma online per donar-se a conèixer, promocionar les seves parades i productes i també per a informar de les activitats que organitzen, que no són poques.

A més, el Mercat Municipal Serraperera ha estrenat el web. En ell es pot conèixer la història del mercat, que enguany celebra el seu 45è aniversari, un plànol de l’equipament, fotografies, activitats i informació de cadascuna de les parades que hi ha al mercat i el seu contacte. El web pretén ser una eina més per a donar a conèixer l’àmplia i variada oferta de productes que es poden trobar al mercat i fer d’aquest un equipament més proper i accessible.

Mercat Municipal de Les Fontetes

Facebook: Mercat Les Fontetes

Instagram: @mercatfontetes

Mercat Municipal de Serraperera

Facebook: Mercat Serraperera

Web: www.mercatserraperera.cat

Comparteix: