‘Opportunity Cerdanyola’, una nova web d’informació econòmica de la ciutat

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, a través del Servei de Treball i Promoció Econòmica, ha posat en marxa una plataforma web amb dades de comerç i empresa i també amb suggeriments d’oportunitats de negoci.

capturapantallaopportunitycerdanyolaOpportunity Cerdanyola és un nou web que ofereix informació interessant i útil de la ciutat als agents econòmics que busquen un emplaçament per instal·lar el seu negoci i/o empresa. El projecte ha estat liderat des del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica de l’Ajuntament i ha estat realitzat conjuntament amb la Diputació de Barcelona i Eixos (Observatori Econòmic Digital).

El web recull una gran quantitat de dades sobre els comerços, empreses, serveis… de Cerdanyola del Vallès. Ofereix mapes de localització d’aquests, també de locals, naus i parcel·les disponibles per a obrir negocis i/o empreses i estadístiques dels ja existents. La plataforma web també informa dels avantatges de Cerdanyola com a emplaçament per obrir nous negocis, comerços, serveis i empreses. Entre d’altres, destaca la proximitat amb Barcelona i els 8 polígons d’activitat econòmica amb empreses de referència internacional especialitzades en el sector químic i tecnològic. També es refereix a la proximitat de la ciutat amb pols de talent i innovació com el Sincrotró Alba, el Parc del Recerca de la UAB o el Parc Tecnològic del Vallès amb els que és possible articular espais de col·laboració.

Per a més informació i/o resoldre dubtes:

  • Presencialment al Servei de Treball i Promoció Econòmica (Masia Can Serraperera, avinguda de Roma s/n)
  • Telefònicament al 935 947 050
  • Per correu electrònic a aric@cerdanyola.cat
Comparteix: