Dues medalles del CPACV al Campionat de Catalunya de parelles artístic

Dues medalles del CPACV al Campionat de Catalunya de parelles artístic

campionatcatalunyariudomsparelles2019El Club Patinatge Artístic Cerdanyola del Vallès continua sumant medalles, concretament dos metalls que s’han endut les dues parelles que disputaven el recent campionat de Catalunya d’aquesta modalitat a Riudoms: en cadet la parella formada pel Pol López i la Marta Jiménez van guanyar la medalla d’or i proclamar-se campions de Catalunya 2019, títol que els hi permetrà disputar el campionat d’Espanya a Fuengirola (Málaga) els 10 i 11 de maig d’enguany, i on tractaran de millorar la tercera plaça obtinguda l’any passat.

Una altra medalla va aconseguir el club cerdanyolenc, en Promocional Cadet amb Guillem Pastor i Abril Oliver, que es van dur la medalla d’argent i per tant són subcampions de Catalunya. Un molt bon resultat per al seu primer any de competició, que satisfà plenament l’entrenador, Alfred Alsinet.

 

 

 

Comparteix: