Curtmetratges a la Biblioteca Central de Cerdanyola

Amb motiu del 10è Aniversari del Festival Itinerante CortoEspaña, la Biblioteca Central de Cerdanyola ha programat una projecció amb els millors treballs de la segona edició dels Premios Fugaz al Cortometraje Español. La sessió serà el proper dia 8 de maig a les 17 h, a la Sala Enric Granados.

CurtmetratgesEls Premios Fugaz són els principals guardons del curtmetratge espanyol, amb una comissió de més de 400 professionals. En la seva darrera edició (2018) el principal guanyador va ser el curt Madre, dirigit per Rodrigo Sorogoyen. La resta d’obres que es projectaran són: Caronte, de Luis Tinoco, El escarabajo al final de la calle, de Joan Vives Lozano i Ni una sola línea, de Víctor Somoza.

L’entrada és gratuïta i no cal fer reserva prèvia.

Comparteix: