L’Ateneu Republicà organitza una lectura pública dels contes d’Oriol Junqueras al MAC

Els contes seran llegits per veïnes i veïns de Cerdanyola, amb acompanyament instrumental de dos músics de la ciutat.

LlibreCartellEl proper dimecres, 10 d’abril, a les 18.00 h., al Museu d’Art de Cerdanyola, l’Ateneu Republicà ha organitzat una lectura pública dels contes que Oriol Junqueras ha escrit als seus fills Lluc i Joana des de la presó.  Aquest llibre (“Estimats Lluc i Joana”) porta ja un temps al mercat i les persones interessades en podran adquirir un exemplar al mateix acte.

Els contes seran llegits per un grup de veïnes i veïns de la ciutat que s’han volgut sumar a aquesta iniciativa com a mostra de suport a la injusta situació de privació de llibertat que, des de fa més d’un any pateixen tant el mateix Junqueras com la resta de polítics i representants d’entitats cíviques que porten ja més d’un any empresonats.

Les lectures dels contes seran acompanyades per dos músics de Cerdanyola que han volgut, també, afegir-se a aquest acte per reclamar que tots els empresonats i exiliats puguin tornar, tant aviat com sigui possible, amb les seves famílies. De dos perfils molt diferents. D’una banda, un músic amb una trajectòria professional ja molt llarga. D’una altra, una jove pianista que, després de més de deu anys estudiant l’instrument, tocarà per primer cop en públic aquest dia.

Durant l’acte, que és obert a tothom, es recolliran també missatges de suport a Junqueras i a la resta de presos, que posteriorment els seran lliurats de forma personal

L’Ateneu Republicà és la branca cultural d’ERC a Cerdanyola. Amb aquesta denominació,  els republicans porten ja alguns anys organitzen diverses activitats cíviques i culturals que volen separar del dia a dia polític, per obrir-les a un públic més ampli.

Comparteix: