L’autobús d’Esquerra a Madrid recapta 300€ per la caixa de solidaritat

Dissabte 16 de març, 55 persones van anar a Madrid amb l’autocar que organitzava Esquerra. Un cop pagades les despeses s’ha ingressat el superàvit a l’Associació Catalana pels Drets Civils.

30779A les vuit del matí de dissabte 16 de març, un autocar amb 55 persones va sortir del Parc Tecnològic cap a Madrid per assistir a la manifestació sota el lema «l’autodeterminació no és delicte». Dues persones més van pagar el viatge però finalment no van poder acompanyar la comitiva. El trajecte es va fer llarg, sobretot a la tornada, però va permetre viure una experiència excepcional de convivència i reivindicació de drets i llibertats. El final de l’acte, a la plaça de la Cibeles, on la multitud va cantar l’Estaca, de Lluís Llach, i els Segadors va ser especialment emotiu.

Els ingressos han permès cobrir les despeses del viatge i s’ha obtingut un superàvit de 300,00€. Com és habitual en les activitats d’Esquerra a Cerdanyola que acaben amb saldo positiu, s’ha ingressat al compte de l’Associació Catalana pels Drets Civils, https://www.adretscivils.cat/, per al suport de les persones preses, encausades i represaliades i les seves famílies.

Comparteix: