La carretera BP-1413 estarà tallada al trànsit amb motiu del Duatló de Cerdanyola

El diumenge 31 de març se celebrarà el 8è Duatló de carretera, organitzat pel Cerdanyola Atletisme i Triatló. La competició es desenvoluparà al voltant de la carretera BP-1413 (Cerdanyola-Sant Cugat); la primera cursa sortirà a les 9:30h i està previst que el lliurament de premis es faci a les 13h.

Captura de pantalla de 2019-03-24 22-42-05La celebració del 8è Duatló de carretera de Cerdanyola del Vallès comportarà afectacions a la mobilitat. A partir de les 8:30h del diumenge 31 de març, la carretera BP-1413 de Cerdanyola del Vallès a Sant Cugat del Vallès quedarà tallada al trànsit des de la plaça d’Europa (davant la carpa del Parc Tecnològic) fins a la rotonda amb la carretera BV-1414 (carretera de Bellaterra). El tall de la via afectarà al transport privat i a les línies d’autobús que hi passen. D’aquesta manera, els serveis de les línies A4 i B7 es desviaran per la B-30 des del carrer de Serragalliners i fins a la carretera de Bellaterra (BV-1414). Quedaran anul·lades les parades del carrer de Sant Ramon, dels Boters i de la BP-1413.

La previsió és que la carretera s’obri al trànsit a les 13h, moment en el que hagin finalitzat totes les persones participants.

Comparteix: