Melcior Comes serà el convidat del Cafè amb Lletres d’abril

L’escriptor mallorquí presentarà el seu llibre ‘Sobre la terra impura’ el dijous 11 d’abril, a les 19:30h, a la sala Enric Granados de la Biblioteca Central.

1539706118635Al mes d’abril, el mes dels llibres per excel·lència amb la celebració de Sant Jordi, Melcior Comes serà el protagonista de la sessió mensual del Cafè amb Lletres. L’escriptor, llicenciat en Dret i en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada, presentarà el seu darrer llibre Sobre la terra impura (Grup62), finalista al Premi Òmnium a la Millor Novel·la Catalana de l’Any. Melcior Comes va publicar la seva primera novel·la al 2003, Sobre la terra impura és el seu setè llibre i amb tots ells ha recollit un premi literari. A més, Comes col·labora a diversos mitjans de comunicació i és professor de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès.

Sobre la terra impura

Melcior Comes narra una aventura psicològica sobre la manera com entenem el món i a nosaltres mateixos, un retorn als orígens per descobrir un misteri familiar dolorós i terrible, una crònica frenètica dels anys de terror de la Transició.

La novel·la narra la història d’un escriptor mallorquí que viu a Barcelona rep l’encàrrec d’escriure la biografia de la Dora Bonnín, una actriu de teatre espaterrant i polèmica que acaba de morir deixant tot un seguit de dietaris íntims. De mica en mica el protagonista anirà descobrint que aquests dietaris amaguen un secret molt fosc que podria desmuntar l’imperi dels Verdera, una família molt poderosa de Mallorca, d’antics falangistes, que es va enriquir fent sabates

La sessió del Cafè amb Lletres ab Melcior Comes serà el dijous 11 d’abril, a les 19:30h, a la sala Enric Granados de la Biblioteca Central.

Comparteix: