EL CPACV obté dues medalles al Campionat de Catalunya de figures obligatòries

Mollet del Vallès acollia el dissabte passat el campionat de Catalunya de FF.OO. (figures obligatòries), una modalitat que sempre dona grans èxits al club patinatge artístic Cerdanyola del Vallès.

CPACVUna vegada més el club va demostrar el seu nivell amb dos podis: Una medalla d’argent en júnior masculí amb el Pol López i una de bronze en Cadet femení amb la Carla García. Ambdós es classifiquen per al campionat d’Espanya que es disputarà els 12 i 13 d’abril al pavelló Can Xarau-Paco Arpide de Cerdanyola. A aquest campionat d’Espanya els acompanyaran altres dues patinadores que també es van classificar: Andrea García 4ª en Cadet femení i Anna Ruiz 10ª en Sènior. Recordem que els 3 primers classificats de cada categoria del pròxim campionat d’Espanya tindran accés directe per a poder disputar el prestigiós trofeu internacional, la German Cup de principi de Maig.

Altres resultats del Campionat de Catalunya van ser:

Juvenil femení: Eva Dubosc 10ª

Júnior femení: Andrea Delgado 9ª, Gemma López 10ª, Andrea López 13ª

Comparteix: