Recital poètic per a celebrar el Dia Mundial de la Poesia

El mateix dijous 21 de març, Dia Mundial de la Poesia, es farà un recital poètic musical amb Ramon Sauló i Manel Gil-Inglada i la lectura d’un poema de Rosa Fabregat en diferents idiomes.

catalunyapress

catalunyapress

Enguany, el poema ‘Poesia. Música de l’ànima teixida amb paraules’ escrit per Rosa Fabregat i traduït a 20 llengües servirà per a commemorar el Dia Mundial de la Poesia. A Cerdanyola del Vallès, Ramon Sauló, acompanyat de Manel Gil-Inglada, faran un recital de poemes musicals com a acte central de la celebració. També participarà l’alumnat dels cursos del Servei Local de Català, encarregats de fer la lectura del poema de la Rosa Fabregat en diferents idiomes. L’acte es farà el dimecres 21 de març, a les 19h, a la sala Enric Granados de la Biblioteca Central.

Amb motiu del Dia Mundial de la Poesia, a la Biblioteca Central es podrà visitar, entre el 18 i el 30 de març, l’exposició ‘Va de Poemes’ una mostra bibliogràfica de diferents autors i textos. I la Llibreria Èfora té programat un recital poètic per al dilluns 18 de març a les 20h a la mateixa llibreria.

Rosa Fabregat (Cervera, 1933)

Escriptora, doctora en Farmàcia i Acadèmica de l’Acadèmia de Farmàcia de Catalunya. Des de la publicació del seu primer llibre, ‘Estelles’ (1979), ha desenvolupat una intensa activitat creativa, poètica i narrativa, que ha compaginat amb la col·laboració en publicacions periòdiques. El conjunt de la seva producció engloba 8 novel·les i 20 llibres de poesia. La seva trajectòria intel·lectual va ser reconeguda per la Generalitat de Catalunya amb la Creu de Sant Jordi 2017. Rosa Fabregat ha escrit el poema ‘Poesia. Música de l’ànima teixida amb paraules’ per a commemorar el Dia Mundial de la Poesia.

Comparteix: