Bona participació en la primera Jornada d’Iniciació al Vòlei dels Jocs Esportius Escolars

11 escoles de primària van estar representades en la primera Jornada d’Iniciació al Vòlei adreçada a l’alumnat que participa en el programa polisportiu dels Jocs Esportius Escolars.

jornadavoleiEls Jocs Esportius Escolars (JJEE) van acollir per primera vegada una Jornada d’Iniciació al Vòlei. Aquesta es va celebrar el dissabte 9 de març al matí al pavelló municipal Can Xarau-Paco Arpide i va comptar amb la participació de 24 equips d’11 escoles de primària. Els equips es van distribuir en grups de quatre que van jugar entre ells partits de 25 minuts. La jornada estava adreçada als infants de categories prebenjamí i benjamí que fan el programa polisportiu dels dels JJEE.

L’objectiu de la jornada d’iniciació al vòlei, organitzada per l’Ajuntament de Cerdanyola, a través del Servei d’Esports, amb la col·laboració del Club Voleibol Cerdanyola, és donar a conèixer el vòlei entre els infants de primària. Des de l’organització s’agraeix la tasca realitzada pels tècnics i tècniques del Club Voleibol Cerdanyola, els tutors i tutores de joc dels JJEE i els monitors i monitores dels equips.

Escoles representades a la primera Jornada d’Iniciació al Vòlei: Les Fontetes (1 equips), Saltells (3 equips), Sant Martí (1 equips), FEDAC Cerdanyola (1 equips), Turó de Guiera (2 equips), La Sínia (4 equips), Serraperera (2 equips), Xarau (3 equips), Ramon Fuster (2 equips), Montserrat (2 equips) i Carles Baïgas (2 equips).

Comparteix: